27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації

Останні виставки
Останні новини
Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації PDF Друк e-mail

Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації

Попович Н. Г. Державно-управлінський дискурс у структурі політико-адміністративної комунікації: монографія [текст] / Н. Г. Попович – К. : Центр учбової літератури. 2013. – 360 с.

ISBN 978-611-01-0571-2

У монографії наукову увагу звернено на характер політико-адміністративної комунікації в умовах реформування та модернізації державного управління. Виокремлено державно-управлінський дискурс, як особливого роду системні відносини, що забезпечують нададдитивно-синергетичний ефект функціонування та розвитку всієї політико-адміністративної системи держави. Пропонується розв'язання проблем комунікативних деформацій з позицій дискурсивного підходу. Акцентовано на важливому значенні мови при формуванні комунікативно-когнітивних характеристик суб'єкта політико-адміністративних відносин.

Видання розраховане на науковців і практиків, які працюють у сфері державного управління, а також законодавців і державних службовців, які причетні до процесів нормотворення і цікавляться новітніми науковими тенденціями.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Теоретичні проблеми правового регулювання корпоративних відносин в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки