29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Функція судового контролю у кримінальному процесі

Останні виставки
Останні новини
Функція судового контролю у кримінальному процесі PDF Друк e-mail

Функція судового контролю у кримінальному процесі

Функція судового контролю у кримінальному процесі [текст] монографія / Л. Д. Удалова, Д. О. Савицький, В. В. Рожнова, Т. Г. Ільєаа – К.: «Центр учбової літератури», 2015. – 176 с.

ISBN 978-611-01-0685-6

У монографії на основі викладених розробок подаються наукові знання про функцію судового контролю у кримінальному процесі.
Досліджено нагальні проблеми здійснення судового контролю у кримінальному процесі. Розкрито порядок прийняття рішення про застосування запобіжних заходів, про відсторонення від посади, про тимчасовий доступ до речей і документів та про застосування інших заходів забезпечення кримінального провадження.

Приділяється увага питанню про надання дозволу на проведення гласних слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій та проведення інших процесуальних дій.

Досліджено питання оскарження рішень, дій і бездіяльності слідчого та прокурора й порядок розгляду скарг на рішення, дії чи бездіяльність слідчого та прокурора.

Монографія буде корисною для науковців, викладачів, студентів і курсантів юридичних факультетів вищих навчальних закладів, а також для працівників правоохоронних органів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Наука адміністрації й адміністративного права. Загальна частина
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки