25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Організація судових та правоохоронних органів України, 2015

Останні виставки
Останні новини
Організація судових та правоохоронних органів України, 2015 PDF Друк e-mail

Організація судових та правоохоронних органів України

Лапкін А. В.

Організація судових та правоохоронних органів України : навч. посіб. у схемах / А. В. Лапкін. – Вид. 4-те, змін. і допов. – X.: Право, 2015. – 166 с.

ISBN 978-966-458-886-4

У навчальному посібнику у схематичному вигляді викладаються основні положення організації та діяльності органів судової влади, прокуратури, органів внутрішніх справ, служби безпеки, досудового розслідування, юстиції, адвокатури і нотаріату України з урахуванням оновленого законодавства про судоустрій і статус суддів, прокуратуру та інші правоохоронні органи за станом на 1 вересня 2015 р.

Навчальний посібник структурно і за змістом відповідає програмі навчальної дисципліни «Організація судових та правоохоронних органів», яка викладається у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого. Представлений матеріал дає можливість акцентувати увагу на основних положеннях організації та діяльності судових і правоохоронних органів в Україні і являє зручну форму опанування знаннями у цій площині.

Для студентів та викладачів вищих юридичних навчальних закладів і факультетів, практичних працівників судових та правоохоронних органів України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Управління якістю
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки