20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Теорія доказів PDF Друк e-mail

Теорія доказів

Теорія доказів: підручник для слухачів магістратури юридичних вузів / Антонов К. В., Сачко О. В., Тертишник В. М., Уваров В. Г. / За заг. ред. д.ю.н, професора В. М. Тертишника. – К.: Алерта, 2015. – 294 с.

ISBN 978-617-566-336-3

Дана робота являє собою перше видання підручника для слухачів магістратури, розроблене на основі нового КПК України, в якому розкриваються питання передбачених планами навчального процесу в різних юридичних вузах таких навчальних дисциплін як «Теорія доказів», «Актуальні проблеми доказування», «Докази і доказування в кримінальному провадженні» та «Доказове право». Робота розкриває сучасну концептуальну модель теорії доказів та проблеми доказового права і практики його застосування з урахуванням нового КПК України 2012 року, новітніх нормативних актів і прецедентної практики Європейського суду з прав людини.

Значну увагу приділено розгляду питань допустимості доказів, збалансування приватних і публічних інтересів при розкритті і розслідуванні злочинів, гармонізації діяльності щодо забезпечення встановлення істини та гарантій верховенства права, проблем провадження слідчих та негласних слідчих (розшукових) дій, процесуальної форми доказування та забезпеченню справедливості правосуддя.

Внесено пропозиції щодо удосконалення процесуального законодавства та практики його застосування.

Робота розрахована на студентів, слухачів магістратури, курсантів вищих юридичних навчальних закладів, що навчаються за спеціальністю «Правознавство» та «Правоохоронна діяльність». Підручник буде слушним помічником як тим, хто засвоює ази кримінально-процесуального права, так і тим, хто прагне до поглибленого вивчення кримінального процесу і криміналістики, магістрам, аспірантам, а також практичним працівникам правоохоронних та правозахисних органів, слідчим, суддям, адвокатам, прокурорам, іншим працівникам, які мають справу із отриманням, дослідженням, перевіркою та застосуванням доказів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Карьера менеджера
Історія  писемності, священних книг і віроповчальних текстів. Том 1
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки