20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Інституційний розвиток місцевого самоврядування в Україні в умовах державно-управлінських реформ

Останні виставки
Останні новини
Інституційний розвиток місцевого самоврядування в Україні в умовах державно-управлінських реформ PDF Друк e-mail

Інституційний розвиток місцевого самоврядування в Україні в умовах державно-управлінських реформ

Інституційний розвиток місцевого самоврядування в Україні в умовах державно-управлінських реформ : монографія / кол. авт. : І. В. Козюра (кер.), Ю. Г. Іванченко, А. О. Краснейчук, О. М. Руденко, Л. Є. Шкляр та ін.; Ін-т проблем держ. упр. та місцевого самоврядування Нац. акад. держ. упр. при Президентові України. – Лубни : Інтер Парк, 2013. – 180 с.

ISBN 978-966-2773-08-8

Розглянуто ключові проблеми і визначено основні напрями інституціоналізації місцевого самоврядування в Україні на основі результатів НДР (ДР № 0111U0000135), що виконувалася у 2011-2012 рр. в Інституті проблем державного управління та місцевого самоврядування в межах комплексного наукового проекту НАДУ при Президентові України “Державне управління та місцеве самоврядування”.

Видання розраховано на працівників органів державного управління та місцевого самоврядування, викладачів і слухачів системи підготовки, підвищення кваліфікації державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки