29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Оцінка бізнесу та нерухомості PDF Друк e-mail
Оцінка бізнесу та нерухомості

   Кучеренко В.Р., Квач Я.П., Сментина Н.В., Улибіна В.О.

   Оцінка бізнесу та нерухомості. Навч. пос/ Кучеренко В.Р., Квач Я.П., Сментина Н.В. та ін. — К.: Центр учбової літератури, 2009. — 200 с.

   ISBN 978-966-364-935-i

   У посібнику подані теоретичні та практичні питання експертної оцінки; розібрані підходи та методи оцінки бізнесу та нерухомості; наведені практичні приклади та задачі, що полегшують засвоєння теоретичного матеріалу. Представлена характеристика правової бази оціночної діяльності в Україні. Видання містить питання для самоперевірки у кінці кожної теми, що дозволяє успішно засвоїти матеріал.

   Даний посібник підготовлено для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів з метою надання їм методичної допомоги у доскональному вивченні навчальної дисципліни «Оцінка бізнесу та нерухомості». Він допоможе студентам у підготовці до практичних, семінарських занять, а також буде сприяти більш ефективному проведенню лекційних занять у формі прямого діалогу зі студентами, більш глибокому розумінню сутності проблем, що вивчаються, розширенню теоретико-пізнавального рівня майбутніх економістів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Громадянське суспільство: політичні та соціально-правові проблеми розвитку
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки