28 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Право соціального забезпечення України PDF Друк e-mail

Право соціального забезпечення України

Бойко М. Д. Право соціального забезпечення України [текст] : навч. посіб. 5-те вид. перероб. та доп. / М. Д. Бойко – К.: «Центр учбової літератури», 2014. – 448 с.

ISBN 978-617-673-330-0

У цьому посібнику логіко-тематично зібрані та упорядковані лекції з права соціального забезпечення відповідно до програми «Право соціального забезпечення України» для вищих навчальних закладів за спеціальністю «Правознавство». В ньому, крім теоретичних положень, викладені та прокоментовані основні положення Законів України «Про недержавне пенсійне забезпечення», «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» та іншого законодавства з соціального забезпечення з урахуванням змін станом на 1 серпня 2014 року.

Посібник розрахований на студентів, які навчаються за спеціальністю «Правознавство». Він може стати в нагоді також аспірантам, викладачам права, спеціалістам-практикам, усім, кого цікавлять питання правового регулювання пенсійного забезпечення, надання соціальних допомог та соціального обслуговування в умовах формування ринкових відносин в Україні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Управління проектами
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки