24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції

Останні виставки
Останні новини
Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції PDF Друк e-mail

Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції

Волошин Ю. О.

Гармонізація правових систем в сучасній доктрині конституційного права в умовах європейської інтеграції : монографія / Ю. О. Волошин, І. О. Гоша ; за заг. ред. М. О. Баймуратова. – Одеса : Фенікс, 2013. – 294 с.

ISBN 978-966-438-835-8

Монографія присвячена комплексному аналізу доктринальних та практичних аспектів гармонізації законодавства України із законодавством ЄС в умовах міждержавних інтеграційних процесів. Аналізуються особливості взаємодії правових систем різних рівнів в контексті глобалізації в праві, розвитку глобального конституціоналізму. Гармонізація розглядається як один із різновидів такої взаємодії. Гармонізація досліджується з позицій феномену глобалізації, інструменту зближення правових систем та способу модернізації правової системи.

Досліджуються історичні та нормативні аспекти сучасних механізмів та засобів гармонізації законодавства України з законодавством ЄС. На основі проведеного аналізу розроблені пропозиції для удосконалення правової системи України в контексті подальшого співробітництва та інтеграції з ЄС.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Искусство обращения с людьми: управленческая этика
Еколого-економічні основи природокористування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки