29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Міжнародні економічні відносини та менеджмент в умовах посилення глобалізаційних процесів

Останні виставки
Останні новини
Міжнародні економічні відносини та менеджмент в умовах посилення глобалізаційних процесів PDF Друк e-mail

Міжнародні економічні відносини та менеджмент в умовах посилення глобалізаційних процесів

Міжнародні економічні відносини та менеджмент в умовах посилення глобалізаційних процесів. Навчальний посібник / І. М. Бутко, М. П. Бутко, Ж. В. Дерій, М. Ю. Дітковська, С. М. Задорожна, Т. М. Зосименко, Н. В. Іванова, О. В. Мініна, М. І. Мурашко, І. М. Олійченко, Л. Д. Оліфіренко, О. І. Панченко, Т. В. Пепа, С. В. Повна, Г. М. Самійленко, І. О. Хоменко, Ю. В. Шабардіна, Н. Т. Шадура-Некипорець, О. М. Шевченко, С. М. Шкарлет. – К. : Центр учбової літератури. 2016. – 528 с.

ISBN 978-617-673-516-8

Навчальний посібник розкриває особливості функціонування світової економіки, міжнародних економічних відносин та управління в транснаціональних та міжнародних компаніях в умовах посилення глобалізаційних процесів пості індустріальної доби на основі накопиченого досвіду та сучасного фактичного матеріалу. В навчальному посібнику в кожній темі відображається місце і роль України в системі міжнародних економічних відносин та тенденції розвитку світової економіки.

Представлений ілюстративний матеріал у вигляді рисунків, діаграм і таблиць сприяє більш глибокому розумінню та засвоєнню матеріалу з програмних дисциплін «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародний менеджмент». «Міжнародний бізнес та глобалізація».

Навчальний посібник розрахований для викладачів та студентів економічного та менеджерського напряму підготовки вищих навчальних закладів, керівників, магістрів, науковців та аспірантів. яких цікавлять питання світової економіки, міжнародних економічних відносин та міжнародного менеджменту.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Інвестиційна привабливість ресурсного потенціалу торговельного підприємства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки