19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Теоретичні основи харчових технологій PDF Друк e-mail

Теоретичні основи харчових технологій

Кравченко М. Ф.

Теоретичні основи харчових технологій : навч. посіб. / М. Ф. Кравченко, А. В. Антоненко. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т. 2011. – 516 с.

ISBN 978-966-629-502-9

У навчальному посібнику викладено теоретичні основи і закономірності органолептичних, фізико-хімічних, структурно-механічних, колоїдних, біохімічних та мікробіологічних змін, що відбуваються в технологічному процесі виготовлення харчової продукції; складу та властивостей харчових продуктів, технологічних систем, принципів побудови технологічного потоку і організації технологічного процесу, вибору науково обґрунтованих методів технологічного впливу на харчові системи, Закономірностей змін харчової сировини і продуктів під впливом технологічних чинників.

Призначено для студентів вищих навчальних закладів III–IV рівнів акредитації напряму підготовки 051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія харчування».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Сучасне діловодство в Україні. Практичні поради
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки