27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Методи контролю харчових виробництв PDF Друк e-mail

Методи контролю харчових виробництв

Ромоданова В. О.

Методи контролю харчових виробництв: навч. посіб. для студентів вищих навчальних закладів. – К. : Університет «Україна», 2012. – 208 с.

ISBN 978-966-388-416-5

Науково-технічний і економічний прогрес пов’язані з підвищенням якості продукції для людей на базі вдосконалення існуючих і розробки нових методів контролю харчових продуктів.

Підготовка фахівців з технології харчування в сучасних умовах життєдіяльності людини не можлива без знання теоретичних основ методів оцінки якості харчової продукції — фізичних, хімічних, фізико-хімічних, вимірювальних, органолептичних, визначення безпеки харчових продуктів в умовах несприятливого впливу навколишнього середовища.

Знайомство і засвоєння класичних та швидких (експрес) методів, сучасних способів оцінки якості харчових продуктів у навчальних та виробничих лабораторіях є актуальним на сьогоднішній день, що складає основний зміст поданого навчального посібника. Особлива увага приділена швидким і доступним методам визначення фальсифікації в окремих, найбільш поширених групах харчових продуктів.

Навчальний посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Технологія харчування», а також для магістрантів, аспірантів, молодих науковців.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Логіка
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки