25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Мікробіологія та фізіологія харчування PDF Друк e-mail

Мікробіологія та фізіологія харчування

Малигіна В. Д.

Мікробіологія та фізіологія харчування. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів освіти І–IV рівнів акредитації / В. Д. Малигіна, О. А. Ракша-Слюсарева, В. П. Ракова та ін. – К.: Кондор, 2009. – 242 с.

ISBN 978-966-351-265-5

В навчальному посібнику наведені морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування. Визначено основні принципи фізіології харчування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Похідні фінансові інструменти: функціональні механізми та суперечності використання в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки