28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв

Останні виставки
Останні новини
Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв PDF Друк e-mail

Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв

Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв: монографія / А. І. Соколенко, В. А. Піддубний, К. В. Васильківський та ін. ; за ред. д-ра техн, наук, проф. Соколенка А. І., – К.: Кондор-Видавництво, 2016. – 326 с.

ISBN 978-617-7278-46-6

В монографії "Енергоматеріальні потоки харчових і мікробіологічних виробництв" представлено теоретичне підґрунтя в оцінці енергетичних потенціалів сировинних потоків харчових виробництв і їх трансформацій, оцінці зовнішніх енергетичних потоків, що забезпечують трансформації матеріальних потоків, методи підвищення енергоекономічної ефективності існуючих технологій, оцінки втрат, пов'язаних з трансформаціями матеріальних потоків і методи їх обмежень, інформація щодо підвищення ефективності технологій подовжених термінів зберігання продукції, аналіз технологій вирощування аеробних мікроорганізмів та інтенсифікації масообмінних процесів в газорідинних середовищах на основі їх вторинних енергоресурсів.

Монографія призначена для науковців і працівників харчової і переробної промисловості, а також для студентів, магістрантів і аспірантів вищих навчальних закладів в напрямку технологій та інженерії.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Інвестиційне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки