29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Управління інформаційними потоками туристичних підприємств

Останні виставки
Останні новини
Управління інформаційними потоками туристичних підприємств PDF Друк e-mail

Управління інформаційними потоками туристичних підприємств

Іванова О. М.

Управління інформаційними потоками туристичних підприємств : монографія / О. М. Іванова. – Суми : Університетська книга, 2016. – 200 с.

ISBN 978-966-680-802-1

У монографії висвітлені теоретико-методичні засади та практичні рекомендації щодо управління інформаційними потоками туристичних підприємств. У роботі запропоновано комплексний підхід до управління їх зовнішніми інформаційними потоками, що ґрунтується на використанні сформованого комплексу інформаційних сигналів для туристичного ринку; розроблено оптимізаційну та інформаційну моделі сайту як засобу управління інформаційними потоками і як інформаційного сигналу; розроблено моделі інформаційного потоку, модель зовнішніх інформаційних потоків туристичних підприємств, моделі внутрішніх інформаційних потоків туроператора і турагента; запропоновано підхід до визначення результативності удосконалення управління інформаційними потоками.

Монографія розрахована на науковців, фахівців туристичної сфери, а також фахівців з інформаційного менеджменту, підприємців, магістрів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Математичне програмування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки