20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Кримінально-виконавче право України [У схемах та таблицях]

Останні виставки
Останні новини
Кримінально-виконавче право України [У схемах та таблицях] PDF Друк e-mail

Кримінально-виконавче право України [У схемах та таблицях]

Кримінально-виконавче право України [У схемах та таблицях]: Навч. посібник/ За заг. ред. проф. В. І Олефіра та проф. О. Г. Колба. / [Олефір В. І., Колб О. Г., Рогатинська Н. З., Ткачук В. Є., Банах С. В. ] – Київ, 2016. – 260 с.

ISBN 978-617-673-400-0

Навчальний посібник підготовлений у відповідності до програми курсу „Кримінально-виконавче право України” з урахуванням змін та доповнень чинного законодавства. У посібнику розглянуто історію становлення вітчизняного кримінально-виконавчого законодавства, структуру та принципи діяльності кримінально-виконавчої системи держави, практичні аспекти виконання кримінальних покарань.

Розрахована на студентів та викладачів вищих юридичних навчальних закладів, практичних працівників кримінально-виконавчої системи держави та усіх читачів, які цікавляться зазначеною тематикою.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Техники переговоров: тренинги и мастер-классы для индивидуального и группового обучения
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки