30 | 05 | 2020
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Основи фізіології та гігієни харчування PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 16 квітня 2010, 18:57
Основи фізіології та гігієни харчування

   Зубар Н. М.

   Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. К.: Центр учбової літератури, 2010. — 336 с

   ISBN 978-966-364-996-2

   У підручнику розкрито фізіолого-гігієнічний вплив їжі та її компонентів на функціонування основних фізіологічних систем організму, що дозволяє критично підійти до вибору харчових продуктів, технологічного процесу виробництва кулінарної продукції та складання раціонів харчування.

   Підручник призначений для студентів, які навчаються за напрямом 0917 «Харчова інженерія» професійного спрямування 091711 «Технологія харчування» варіативної компоненти 091711.01 «Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс».

Останнє оновлення на П'ятниця, 16 квітня 2010, 18:57
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Изучаем Ajax
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки