29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Методологія та методика наукових досліджень у землеустрої

Останні виставки
Останні новини
Методологія та методика наукових досліджень у землеустрої PDF Друк e-mail

Методологія та методика наукових досліджень у землеустрої

Тібілова Л. М., Ступень О. І.

Методологія та методика наукових досліджень у землеустрої : навчальний посібник / Л. М. Тібілова, О. І. Ступень. – Луцьк : Надстир’я, 2016. – 212 с.

ISBN 978-966-517-846-0

У навчальному посібнику розглядаються основні принципи організації інформаційного забезпечення наукових досліджень, види та джерела наукової інформації, способи пошуку та накопичення наукової інформації й шляхи формування інформативної бази наукового дослідження: подається загальна схема наукового дослідження, організація творчої діяльності, вибір теми та складання плану дослідження, вивчення літературних джерел, добір фактичних матеріалів, поради щодо складання огляду літератури та робота над статтями і доповідями; розкривається поняття і значення методології та логіки пізнання, загальні й спеціальні методологічні підходи й методи; систематизація і аналіз емпіричних даних, графічно-візуальні методи узагальнення даних. Передбачається виконання десяти практичних робіт і написання відповідного звіту, представлена програма, зміст та приклад виконання курсової роботи на тему «Оцінка і вибір альтернативних варіантів проектного рішення на базі експертних оцінок і нечітких множин», а також тематика, зміст та процедура захисту дипломної роботи.

Навчальний посібник розрахований для студентів навчальних закладів вищих рівнів акредитації, фахівців землевпорядних служб, керівників підприємницьких структур.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Управлінська результативність в міжнародному бізнесі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки