16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Рахівництво у фінансах підприємств в умовах інформаційного суспільства: теорія, методологія, практика

Останні виставки
Останні новини
Рахівництво у фінансах підприємств в умовах інформаційного суспільства: теорія, методологія, практика PDF Друк e-mail

Рахівництво у фінансах підприємств в умовах інформаційного суспільства: теорія, методологія, практика

Боярко І. М.

Рахівництво у фінансах підприємств в умовах інформаційного суспільства: теорія, методологія, практика: монографія / Державний вищий навчальний заклад «Університет банківської справи». Суми: ПФ « Видавництво "Університетська книга"», 2019. 440 с.

ISBN 978-966-680-914-1

У монографії висвітлюється широке коло питань теоретико-методологічного, аналітичного, прогностичного і прикладного характеру, що дозволяє усвідомити комплекс проблем, пов’язаних з формуванням та розвитком рахівництва у фінансах підприємств інформаційного суспільства – цілісної системи інформаційного забезпечення ціннісно-орієнтованого фінансового менеджменту.

Видання призначене для фахівців і науковців у галузі фінансів підприємств, фінансового менеджменту, обліку, аналізу і контролю, працівників підприємств та організацій, викладачів, аспірантів і студентів закладів вищої освіти.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Основні принципи фандрейзінга: Секрети залучення грошових коштів для неприбуткових організацій
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки