28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Конфліктологія PDF Друк e-mail
Конфліктологія

   Балабанова Л. В., Савельева К. В.

   Конфліктологія: Навч. посібник. — К.: «Видавничий дім «Професіонал», 2009. — 280 с.

   ISBN 978-966-370-129-5

   Навчальний посібник містить найістотніші теоретичні і методологічні положення з актуальних конфліктологічних проблем. У навчальному посібнику висвітлено природу конфлікту, взаємозв'язок конфліктної ситуації та інциденту; визначено вплив особистих якостей на поведінку суб'єкта у конфлікті, розглянуто комунікаційні бар'єри, які призводять до конфліктів; розкрито сутність конфліктів у трудовому колективі та у невиробничій сфері; викладено алгоритм управління конфліктами в організаціях. Особливу увагу приділено методології управлінського впливу на наслідки конфліктів і питанням їх врегулювання, а також дослідженню конфліктності у системі «керівник-колектив».

   Навчальний посібник призначений для студентів, магістрів, аспірантів, викладачів вузів економічних спеціальностей, наукових працівників, керівників і фахів­ців підприємств, які зацікавлені у конструктивному управлінні конфліктами.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Загальна теорія держави і права : (основні поняття, категорії, прав. конструкції та наук. концепції)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки