29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Економіка (розрахунки фінансово-інвестиційних операцій в Excel)

Останні виставки
Останні новини
Економіка (розрахунки фінансово-інвестиційних операцій в Excel) PDF Друк e-mail

Економіка (розрахунки фінансово-інвестиційних операцій в Excel)

Круш П. В., Клименко О. В.

Економіка (розрахунки фінансово-інвестиційних операцій в Excel). Видання 2-е перероблене та доповнене. Навч. посіб. – К. : «Видавничий дім «Скіф», 2013. – 344с.

ISBN 978-966-8894-91-6

Висвітлено можливості використання фінансових функцій Excel для проведення розрахунків при здійсненні кредитних, інвестиційних та інших комерційних операцій.

Досліджено вплив інфляції на результати фінансово-інвестиційних операцій.

На прикладах викладено технологію розрахунку в Excel майбутньої, поточної вартості, кількості періодів платежів, позики (інвестиції); показників оцінки інвестиційних проектів; процентної, номінальної, ефективної, облікової ставки; ринкової вартості, доходності, ризику цінних паперів; суми амортизації основних засобів за різними методами; суми очікуваного відшкодування активу та втрат від зменшення його корисності; фінансових доходів і витрат у складі орендних платежів. Проаналізовано варіанти співвідношення моментів нарахування процентів і здійснення платежів під час розрахунку вартості грошових потоків, побудовано плани погашення боргу для стандартної іпотечної позики за допомогою Excel, та для іпотечної позики з періодичним збільшенням платежів темпами інфляції.

Розглянуто питання правового регулювання в Україні фінансово-інвестиційних операцій.

Достатня кількість практичних завдань, у тому числі для самоконтролю з відповідями, сприятиме кращому засвоєнню матеріалу.

Посібник призначений для студентів економічних факультетів, аспірантів, викладачів економічних дисциплін, а також для широкого кола читачів, які цікавляться цією тематикою.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Товарознавство. Непродовольчі товари: товари господарські та будівельні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки