19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків

Останні виставки
Останні новини
Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків PDF Друк e-mail

Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків

Кужелєв М. О.

Фінансова гнучкість прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків [текст] монографія / М. О. Кужелєв., М. О. Житар. – К. : «Центр учбової літератури», 2016. – 176 с.

ISBN 978-617-673-491-8

У монографії досліджується комплекс проблем, пов’язаних з забезпеченням фінансової гнучкості прийняття рішень в інвестиційній діяльності банків. На основі теоретико-методологічних підходів представлено трактування поняття фінансової гнучкості прийняття рішень, визначені її види та запропонована класифікація інституційних. ринкових та адміністративних обмежень. В рамках розробленої концепції запропоновані науково-методичній підхід до вибору інвестиційної стратегії банків, науково-методичний підхід до оптимізації інвестиційного портфеля з урахуванням ринкової гнучкості, науково-методичний підхід до оцінювання та регулювання організаційної гнучкості прийняття рішень в інвестиційній діяльності банку.

Монографія призначена для викладачів, аспірантів, студентів економічних спеціальностей, а також може бути використана в практиці комерційних банків.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Основи європейської інтеграції
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки