18 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Їжа для мозку. Наука розумного харчування PDF Друк e-mail

Їжа для мозку. Наука розумного харчування

Москоні Ліса

Їжа для мозку. Наука розумного харчування / пер. з англ. Валерія Глінка. – К. : Наш формат, 2019. – 336 с.

ISBN 978-617-7682-24-9 (паперове видання)

ISBN 978-617-7682-25-6 (електронне видання)

У певному сенсі мозок — це те, що ми їмо, — принаймні його здоров’я безпосередньо залежить від нашого харчування і способу життя. Це підтверджують наукові факти та приклади довгожителів з різних куточків світу, про які розповідає авторка цієї книжки. Та якою має бути їжа для мозку? Чи здатна лише сама оливкова олія врятувати від «Альцгеймера»? Яка глюкоза потрібна нашому мозкові? І як зробити свій корисний раціон не лише поживним, а й смачним?

Разом із Лісою Москоні ви пройдете тест, визначите свій рівень та скоригуєте власний раціон. Вам не доведеться вишукувати рецепти з кулінарних книжок і блогів — авторка ділиться своїми улюбленими. Так що жодних відмазок!

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Управління маркетингом у сфері туризму
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки