26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Рекреалогія PDF Друк e-mail

Рекреалогія

Стафійчук В. І.

Рекреалогія: навчальний посібник / В. І. Стафійчук. – Стереотипне видання – Херсон: ОЛДІ ПЛЮС, 2020. – 428. с.

ISBN 978-966-289-151-5

В навчальному посібнику розкриваються теоретичні основи рекреалогії, сутність основних понять науки, принципи і методи комплексної оцінки рекреаційних ресурсів. Посібник містить детальну інформацію про кліматичні, бальнеологічні, водні, біотичні, історико-культурні та інші рекреаційні ресурси і умови України, в тому числі у розрізі суспільно-географічних районів. У контексті медико-екологічних проблем розглядається система курортно-оздоровчих закладів України та їх можливості у відтворенні здоров'я людини. Подано матеріал про нозоареали небезпечних захворювань у світі та інформацію про курорти окремих частин світу. Представлено проблеми рекреаційного природокористування і перспективи розвитку рекреаційно-туристичного господарства України.

Книга адресована студентам фаху менеджмент туризму спеціальних вищих навчальних закладів і географічних, економічних та історичних факультетів класичних університетів, спеціалістам в галузі туризму, рекреації і охорони здоров’я. Може бути корисна при виборі санаторно-курортних закладів України і світу.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч2
Испытание лидерством
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки