28 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Економічний аналіз діяльності підприємства PDF Друк e-mail

Економічний аналіз діяльності підприємства

Савицька Г. В.

Економічний аналіз діяльності підприємства: Навч. посіб. – 3-тє вид., випр. і доп. – К.: Знання, 2007. – 668 с. – (Вища освіта XXI століття).

ISBN 966-346-291-4

Це один із найбільш відомих навчальних посібників з економічного аналізу в Росії, Білорусі та інших країнах, що утворилися на пострадянському просторі. Книгу написано з урахуванням найновіших досягнень теорії економічного аналізу діяльності підприємств в умовах ринкової економіки. Значну увагу приділено використанню економіко-математичного інструментарію економічного аналізу. Видання українською мовою доопрацьоване автором відповідно до господарської практики в Україні. Посібник насичений сучасними прикладами необхідних економічних розрахунків і прекрасно написаний з погляду дидактики. Це робить його доступним для студентів і дає можливість легко застосувати викладений матеріал на практиці.

Посібник розрахований на студентів економічних спеціальностей. Книга буде корисною також керівникам підприємств усіх форм власності, економістам-практикам, фінансистам, працівникам банків, менеджерам, бухгалтерам, усім, кого цікавлять теорія, методика й організація сучасного економічного аналізу.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Технологія зберігання продовольчих товарів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки