26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи товарознавства непродовольчих товарів PDF Друк e-mail

Основи товарознавства непродовольчих товарів

Власова А. В.

Основи товарознавства непродовольчих товарів. Навчальний посібник. – К.: Центр навчальної літератури, 2006. – 208 с.

ISBN 966-364-255-6

Навчальний посібник "Основи товарознавства непродовольчих товарів" складено згідно з навчальною програмою курсу "Товарознавство". Він являє собою конспект лекцій, у якому викладено основний зміст дисципліни, передбачено цілеспрямоване вивчення теорії товарознавства, ок¬ремих груп товарів, їх походження, призначення. Лекції з "Основ товаро¬знавства непродовольчих товарів" допоможуть студентам економічних спеціальностей отримати необхідні знання усіх товарних груп, вільно володіти термінологією, основами стандартизації для користування в повсякденному житті. Вивчення лекцій "Основи товарознавства непродовольчих товарів" актуальне і є невід'ємною частиною підготовки бакалавра, спеціаліста економіста-маркетолога, менеджера, бухгалтера, який здійснює свою професійну діяльність у тісному контакті з технологами і товарознавцями. Після кожної теми вміщено запитання для самоперевірки. Є посилання на використані і рекомендовані джерела інформації.

Для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації економічного напряму, які навчаються за спеціальностями: 7.050106 "Облік і аудит", 7.050108 "Маркетинг", 7.050201 "Менеджмент організацій".

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Психологія управління
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки