Товарознавство непродовольчих товарів. Частина III. Товарознавство взуттєвих товарів |
М. К. Кушнір, Н. П. Тихонова Товарознавство непродовольчих товарів. Частина III. Товарознавство взуттєвих товарів. Підручник для студентів товарознавчих спеціальностей вищих навчальних закладів. – К.: НМЦ "Укоопосвіта", 2001. – 266 с. ISBN 966-7568-13-Х У підручнику висвітлюються: будова стопи, функції взуття і вимоги споживачів до нього; асортимент і властивості натуральних, штучних та синтетичних шкір, текстильних взуттєвих матеріалів; асортимент, споживні властивості, стандартизація, дефекти та контроль якості шкіряного, гумового, полімерного і валяного взуття; формування торговельного асортименту та оцінювання конкурентоспроможності взуття. |