Товарознавство продовольчих товарів |
Сирохман І. В. Товарознавство продовольчих товарів: підручник / І. В. Сирохман. – X.: Світ Книг, 2016. – 713 с. ISBN 978-966-2678-40-6 Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов'язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, змін в асортименті певних груп і видів товарів. Підручних розраховано на студентів навчальних закладів III і IV рівнів акредитації зі спеціальностей економічно-комерційного і управлінського спрямування, а також за спеціальностями «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології». Книга буде корисною також науковцям і спеціалістам-практикам, яких цікавлять питання загального товарознавства. |