27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Товарознавство смакових товарів PDF Друк e-mail

Товарознавство смакових товарів

Сирохман І. В., Раситюк Т. М. Товарознавство смакових товарів: Підручник. – Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2003 – 428 с.

ISBN 966-7478-83-1

Підручник призначено для підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів з напряму "Торгівля" спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" із дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено планами у навчальних закладах III і IV рівней акредитації.

У підручнику наведено класифікацію, формування сучасного ринку окремих груп смакових товарів вітчизняного та іноземного виробництв у нових умовах, з врахуванням новітніх наукових і технічних досліджень галузей виробництва смакових товарів. Досить повно охарактеризовано і грунтовно розкрито фактори формування споживних властивостей смакових товарів, особливості зберігання, контролю якості з дотриманням порядку дегустаційних оцінок.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Управление организационным поведением персонала на промышленных предприятиях: мотивационный механизм, методы, модели
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки