29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Товарознавство смакових товарів PDF Друк e-mail

Товарознавство смакових товарів

Сирохман І. В., Раситюк Т. М. Товарознавство смакових товарів: Підручник. – Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2003 – 428 с.

ISBN 966-7478-83-1

Підручник призначено для підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів з напряму "Торгівля" спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" із дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено планами у навчальних закладах III і IV рівней акредитації.

У підручнику наведено класифікацію, формування сучасного ринку окремих груп смакових товарів вітчизняного та іноземного виробництв у нових умовах, з врахуванням новітніх наукових і технічних досліджень галузей виробництва смакових товарів. Досить повно охарактеризовано і грунтовно розкрито фактори формування споживних властивостей смакових товарів, особливості зберігання, контролю якості з дотриманням порядку дегустаційних оцінок.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Тренінг особистісного зростання
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки