Товарознавство смакових товарів |
Сирохман І. В., Раситюк Т. М. Товарознавство смакових товарів: Підручник. – Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2003 – 428 с. ISBN 966-7478-83-1 Підручник призначено для підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів з напряму "Торгівля" спеціальностей "Товарознавство і комерційна діяльність", "Експертиза товарів і послуг", "Товарознавство і експертиза в митній справі" із дисципліни "Товарознавство продовольчих товарів", вивчення якої передбачено планами у навчальних закладах III і IV рівней акредитації. У підручнику наведено класифікацію, формування сучасного ринку окремих груп смакових товарів вітчизняного та іноземного виробництв у нових умовах, з врахуванням новітніх наукових і технічних досліджень галузей виробництва смакових товарів. Досить повно охарактеризовано і грунтовно розкрито фактори формування споживних властивостей смакових товарів, особливості зберігання, контролю якості з дотриманням порядку дегустаційних оцінок. |