19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Концепція уніфікованої системи обліку і звітності в корпоративному управлінні

Останні виставки
Останні новини
Концепція уніфікованої системи обліку і звітності в корпоративному управлінні PDF Друк e-mail

Концепція уніфікованої системи обліку і звітності в корпоративному управлінні

Куцик П. О. Концепція уніфікованої системи обліку і звітності в корпоративному управлінні : монографія / П. О. Куцик. – Львів : Видавництво Львівського торговельно-економічного університету, 2017. – 408 с.

ISBN 978-617-602-215-2

У монографії висвітлено концептуальні основи корпоративних систем обліку і звітності. Визначено недоліки та переваги сучасного обліку, напрями реформування і гармонізації бухгалтерського обліку та фінансової звітності у відповідності до міжнародних стандартів. Розглянуто методологію інтегрованого обліку і звітності за умов застосування корпоративних інформаційних систем. Досліджено важливість обліку і звітності у системах управління ресурсами підприємства. Обґрунтовано розвиток облікових систем на основі бізнес-аналітики і управління знаннями та реалізацію обліково-контрольних процедур при використанні технологій реального часу і хмарних обчислень. Розглянуто уніфікацію систем обліку і процесів підготовки управлінської та інтегрованої звітності суб’єктами корпоративного управління, а також відображення в ній бізнес-моделі компанії. Досліджено аспекти формування прогнозних показників діяльності підприємств на основі уніфікованої системи обліку і звітності та використання її аналітичного інструментарію у системі діагностики. Запропоновано підходи до організації впровадження уніфікованої системи обліку і звітності в корпоративних об'єднаннях, розробки внутрішніх регламентів і стандартів та оптимізації документообігу в обліково-контрольному контурі управління.

Монографія може бути корисною для фахівців у галузі управління та економіки, магістрантів, аспірантів, викладачів і наукових працівників, які цікавляться проблемами розвитку системи обліку та звітності в корпоративному управлінні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Математические методы и модели исследования операций
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки