19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Статистика фінансового ринку PDF Друк e-mail

Статистика фінансового ринку

Сословський В. Г.

Статистика фінансового ринку: практикум / В. Г. Сословський. – Львів : «Новий Світ-2000», 2019. – 168 с.

ISBN 978-966-418-275-8

Навчальний посібник розкриває процес вивчення закономірностей функціонування фінансового ринку з використанням сучасних методів та програмних засобів обробки статистичної інформації. Наведені у посібнику матеріали висвітлюють перший етап статистичного аналізу вихідних даних про стан досліджуваного явища.

Наведені рекомендації щодо отримання вихідних даних, описаний інструментарій системи Statistica, що використовується як засіб пошуку закономірностей, і розглянуті практичні аспекти застосування методів багатомірного кластерного аналізу на прикладі пошуку однорідних груп (кластерів) у сукупності країн ОЕСР, які характеризуються індикаторами фінансової уразливості.

Посібник призначений для проведення практичних і лабораторних занять та індивідуальної роботи студентів, що навчаються за магістерськими програмами «Фінансовий менеджмент» і «Управління фінансово-економічною безпекою». Посібник також може бути корисним аспірантам економічних спеціальностей.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A2. Deutsch als Fremdsprache
Культура слова: Мовностилістичні поради
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки