20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення

Останні виставки
Останні новини
Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення PDF Друк e-mail

Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення

Полчанов А. Ю.

Розвиток фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення : монографія. – Житомир : ЖДТУ, 2018. – 464 с.

ISBN 978-966-683-510-2

Монографія присвячена обгрунтуванню теоретико-методологічних положень та формуванню практичних рекомендацій щодо розвитку фінансового потенціалу держави в системі постконфліктного відновлення. Базовою ідеєю дослідження є провідна роль фінансових ресурсів та можливостей економічних агентів для їх залучення з метою подолання наслідків воєнних конфліктів та забезпечення розвитку суспільства після завершення бойових дій.

Видання рекомендовано для магістрів, аспірантів, докторантів та осіб, які цікавляться проблемами постконфліктного відновлення економіки в Україні та світі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Социодинамика: системный подход к математическому моделированию в социальных науках
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки