03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Механізм управління санацією підприємств PDF Друк e-mail

Механізм управління санацією підприємств

Ларіонова К. Л., Донченко Т. В.

Механізм управління санацією підприємств : монографія / К. Л. Ларіонова, Т. В. Донченко – Хмельницький: ФОП Мельник А. А., 2016. – 244 с.

ISBN 978-617-7094-68-4

В монографії досліджено економіко-правові аспекти банкрутства та санації підприємств в сучасних умовах розвитку економіки, систематизовано науково-теоретичні підходи до трактування сутності поняття «санація», розглянуті сучасні підходи до класифікації санації підприємств.

У результаті узагальнення теоретичних та аналітичних досліджень визначено базові елементи та розроблено модель організаційно-економічного механізму управління санацією підприємств. Ключовим елементом запропонованого механізму окреслено процедуру вибору та реалізації санаційної стратегії залежно від рівня санаційного потенціалу підприємства і класу кризи.

Монографія буде корисною для фахівців і науковців у галузі економіки та фінансів, викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, арбітражних керуючих і керівників підприємств.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Місцеве самоврядування в Україні та державах-учасницях ЄС: конституційне регулювання й організаційні моделі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки