20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Міжнародне публічне право. Т. 1 : Основи теорії PDF Друк e-mail

Міжнародне публічне право. Т. 1 : Основи теорії

Міжнародне публічне право : підручник : у 2 т. / [В. В. Мицик, М. В. Буроменський. О. В. Буткевич та ін.] ; за ред. В. В. Мицика. – Харків : Право, 2019.

ISBN 978-966-937-470-7

Т. 1 : Основи теорії. – 2019. – 416 с.

ISBN 978-966-937-479-0

У томі 1 підручника з позицій сучасної науки міжнародного права XXI століття висвітлено загальнотеоретичні питання міжнародного права, історія його становлення, поняття, юридична природа та характерні особливості. Розглянуто теми суб'єктів, джерел і основних принципів міжнародного права. Приділено увагу питанням визнання і правонаступництва в міжнародному праві, розкрито актуальні проблеми сучасної міжнародної юриспруденції. Висвітлено питання міжнародної відповідальності держав за протиправні діяння, міжнародно-правових санкцій та контрзаходів. За підготовки підручника широко використовувалися міжнародно-правові та національно-правові акти. Підготовлено відповідно до вимог освітньої програми "Міжнародне право» за спеціальністю 293 «Міжнародне право», галузь знань 29 «Міжнародні відносини», освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» та підготовки до Єдиного фахового вступного випробування з права для вступу на магістерські програми за спеціальністю 081 «Право» та 293 «Міжнародне право».

Для бакалаврів, магістрантів, аспірантів та викладачів юридичних закладів вищої освіти і юридичних факультетів, а також осіб, які цікавляться питаннями міжнародного права.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ВДРЕБЕЗГИ. Новая информационная экономика и трансформация бизнес-стратегий
Майстерня вченого
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки