24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Внутрішній ринок продукції лісової промисловості України: проблеми та напрями розвитку

Останні виставки
Останні новини
Внутрішній ринок продукції лісової промисловості України: проблеми та напрями розвитку PDF Друк e-mail

Внутрішній ринок продукції лісової промисловості України: проблеми та напрями розвитку

Попадинець Н. М.

Внутрішній ринок продукції лісової промисловості України: проблеми та напрями розвитку : монографія / Н. М. Попадинець. – Львів : ІРД НАН України, 2014. – 182 с.

ISBN 978-966-02-7114-5

У монографії висвітлено основні проблеми та визначено напрями розвитку внутрішнього ринку продукції лісової промисловості України.

Досліджено етапи формування та напрями розвитку теорії внутрішнього ринку, відповідно до системи інститутів описано класифікацію категорії "ринок", визначено типи ринків і їх взаємодію, розкрито функції та види внутрішнього ринку, а також проаналізовано історичний досвід його становлення. Визначено та обгрунтовано роль і місце лісової промисловості у структурі внутрішнього ринку України. Розроблено методику оцінки розвитку внутрішнього ринку продукції лісової промисловості, що передбачає чотири етапи дослідження, на основі якої проведено аналіз і оцінку розвитку внутрішнього ринку продукції лісової промисловості. Запропоновано напрями розвитку внутрішнього ринку продукції лісової промисловості, що становлять собою комплекс заходів із регулювання внутрішнього ринку та розвитку лісової промисловості України. Розглянуто стратегії підвищення конкурентоспроможності продукції лісової промисловості на внутрішньому ринку та обгрунтовано принципи формування кластерної стратегії.

Для наукових працівників, підприємців, державних службовців, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів і магістрів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Бизнес — это психология: Психологические координаты жизни современного делового человека
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки