20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг «Зелена» економіка (досвід ЄС і практика України у світлі III і IV промислових революцій)

Останні виставки
Останні новини
«Зелена» економіка (досвід ЄС і практика України у світлі III і IV промислових революцій) PDF Друк e-mail

«Зелена» економіка (досвід ЄС і практика України у світлі III і IV промислових революцій)

Л. Г. Мельник

«Зелена» економіка (досвід ЄС і практика України у світлі III і IV промислових революцій) : підручник. Суми: ВТД «Університетська книга», 2018. 463 с.

ISBN 978-966-680-841-0

Характеризується змістовна основа понять «сестейновий розвиток» і «сестейнова економіка». Розкривається роль Третьої та Четвертої промислових революцій у формуванні передумов сестейнового розвитку. Вивчаються напрямки та базовий інструментарій формування сестейнової економіки в ключових секторах господарства (енергетика, транспорт, будівництво, агровиробництво). Порівнюються особливості «бурої» (традиційної) та «зеленої» (сестейнової) економік. Аналізується досвід ЄС і передумови розвитку сестейнової економіки в Україні.

Для викладачів і студентів вищих навчальних закладів. Може бути корисним для фахівців підприємств та органів виконавчої влади.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Тренинг? Почему системы корпоративного обучения не работают и как сделать их эффективными?
Адміністративне право: актуальні питання та інноваційні ідеї
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки