27 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації

Останні виставки
Останні новини
Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації PDF Друк e-mail

Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації

Гавриленко В. В.

Трансформація державного суверенітету в умовах європейської інтеграції: проблеми теорії та реалізації / За наук. ред. д-ра юрид. наук, проф. Ю. О. Волошина / В. В. Гавриленко. – Одеса: Фенікс, 2017. – 136 с.

ISBN 978-966-928-224-8

Монографія присвячена комплексному дослідженню теоретико-правових аспектів визначення та реалізації державного суверенітету. В роботі розглянуті концептуальні підходи до визначення внутрішнього та зовнішнього аспектів державного суверенітету, проведений аналіз юридичного змісту правосуб’єктності держави, форм та методів реалізації суверенних повноважень у державній політиці.

На прикладі держав-членів Європейського Союзу показано сучасні процесі трансформації державного суверенітету, у тому числі – в частині формування наднаціональності як особливої якості міждержавного інтеграційного об’єднання, що обумовлює концептуальні засади правового регулювання суспільних відносин у державах, які входять до складу такого об’єднання.

Дослідження має теоретичне і практичне значення в сучасних умовах європейської міждержавної інтеграції, його матеріали можуть бути широко використані в правозастосовчій практиці, науково-дослідній роботі та навчальному процесі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Т. 2 : Філософія права
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки