19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Підготовка перекладачів у зарубіжних університетах до застосування інформаційних технологій

Останні виставки
Останні новини
Підготовка перекладачів у зарубіжних університетах до застосування інформаційних технологій PDF Друк e-mail

Підготовка перекладачів у зарубіжних університетах до застосування інформаційних технологій

Амеліна С. М., Тарасенко Р. О.

Підготовка перекладачів у зарубіжних університетах до застосування інформаційних технологій : монографія / С. М. Амеліна, Р. О. Тарасенко. – Київ: «Центр учбової літератури». 2018. – 256 с.

ISBN 978-617-673-696-7

У монографії представлено аналіз особливостей підготовки майбутніх перекладачів у зарубіжних університетах до застосування інформаційних технологій у професійній діяльності. Узагальнено досвід інформаційної підготовки перекладачів в університетах Європи і Північної Америки. Проведено огляд вітчизняних і міжнародних стандартів щодо підготовки і вимог до кваліфікації перекладача під кутом зору володіння ним інформаційними технологіями. Встановлено, що володіння інформаційно-комунікаційними технологіями є основою формування інформаційної компетентності перекладача. Висвітлено змістові й методичні аспекти формування умінь майбутніх перекладачів щодо застосування систем автоматизованого перекладу. Обгрунтовано необхідність підготовки майбутніх перекладачів до здійснення новітніх видів перекладацької діяльності: реалізації перекладацьких проектів, адаптації, локалізації.

Монографія розрахована на широке коло науковців і фахівців, які займаються підготовкою майбутніх перекладачів та застосуванням інформаційних технологій у перекладацькій діяльності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Організація діяльності поліції зарубіжних країн
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки