29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Економіка підприємства, Г. О. Швиданенко PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Вівторок, 23 березня 2010, 16:25

Економіка підприємства

Економіка підприємства : підручник / за заг. та наук. ред. Г. О. Швиданенко. — [вид. 4-те, перероб. і доп.]. — К. : КНЕУ,2009.~816,[8]с.

ISBN 978-966-483-211-0

У підручнику авторського колективу викладачів Київського національного еко­номічного університету імені Вадима Гетьмана комплексно і послідовно викладено теоретичні, методологічні та прикладні аспекти формування, функціонування й розвитку економіки підприємства. Розкрито сучасні теорії та різновиди підприємств як суб'єктів господарювання. Докладно висвітлено суть та особливості середовища господарювання підприємств, його товарної та цінової політики, маркетингових технологій. Особливу увагу приділено структурі та менеджменту підприємства, прогнозуванню та плануванню його діяльності. Розглянуто складові ресурсного забезпечення функціонування суб'єктів господарювання — персонал, інтелектуальний, основний та оборотний капітал, реальні і фінансові інвестиції. Розкрито витоки інноваційної, виробничої діяльності та забезпечення конкурентоспроможності підприємств. Особливу увагу приділено діагностиці фінансово-економічних результатів та ефективності діяльності суб'єктів господарювання, а також моделям розвитку, трансформації та реструктуризації підприємств, оптимізації їх бізнес-процесів, економічній безпеці та антикризовій діяльності.

Для студентів економічних вищих навчальних закладів, слухачів магістерських програм, центрів перенавчання, підвищення кваліфікації та широкого загалу слухачів, які цікавляться проблемами економіки підприємств.

Останнє оновлення на П'ятниця, 29 листопада 2019, 11:11
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Таможенные платежи
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки