25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Управління витратами PDF Друк e-mail

Управління витратами

Артамонова Н. С. Управління витратами. [текст]: навчальний посібник / Н. С. Артамонова. М О. Акулюшина. – Київ: 2018. – 116 с.

ISBN 978-617-7594-01-6

Розглянуто концептуальні питання управління втратами як складової системи контролінгу на підприємствах і в організаціях, а також практичні аспекти її функціонування в сучасних умовах господарювання.

Висвітлено особливості застосування системи управлінського обліку та механізму вирішення конкретних проблем аналізу, планування та контролю за рівнем витрат на підприємстві. Особлива увага приділяється впливу на управління витратами сучасних зарубіжних систем і методів обліку витрат та формування собівартості продукції.

Навчальний посібник пропонується студентам, що навчаються за спеціальностями "'Менеджмент організацій і адміністрування", "Бізпес-адміністрування", викладачам та практичним працівникам у сфері управління підприємством та установою.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Наука адміністрації й адміністративного права. Загальна частина
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки