03 | 05 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1

Останні виставки
Останні новини
Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1 PDF Друк e-mail

Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1

Жук А. Я.

Напрями творчого проектування та його техніко-економічне обгрунтування. Книга 1. Навчальний посібник. / Жук А. Я., Желябіна Н. К., Таратута К. В., Коваль М. В. – К.: Кондор-Видавництво 2012. – 540 с.

ISBN 978-966-2781-12-0

Висвітлено методологію підходів при виконанні проектно-конструкторських рішень, що визначається критеріями науково-технічної творчості, стандартизації та економіки конструювання. Охарактеризовано супроводжуючу проектно-конструкторську документацію та основні аспекти її розрахунків і оформлення. Описано прогресивні напрями та методи удосконалення металургійного обладнання. Наведено характеристики, габаритні та монтажні розміри новітніх зразків гідро-, пневмо- та електроприводів обертової і поступальної дії. Особливу увагу приділено висвітленню методів і засобів захисту обладнання від динамічних навантажень, застосуванню сучасних приладів технічного контролю та діагностування.

Може бути використаний при підготовці студентів, що навчаються за напрямами «Інженерна механіка» та «Машинобудування», а також аспірантів механічних спеціальностей.

Іл.: 299; табл.: 95; бібліогр.: 64 наймен.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Адвокатура как институт правовой помощи и защиты: новый курс адвокатского права и адвокатской криминалистики
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки