25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти

Останні виставки
Останні новини
Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти PDF Друк e-mail

Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти

Державне бюджетування в Україні: сутність та основні детермінанти / З. С. Варналій, К. В. Коваленко, С. В. Онищенко, І. В. Савич ; за ред. З. С. Варналія. – Київ : Знання України, 2017. – 395 [1] с.

ISBN 978-966-316-401-4

У монографії досліджено теоретичні засади та практичні аспекти державного бюджетування. Розкрито сутність, тенденції та детермінанти державного бюджетування, а також місце бюджетної безпеки в системі державного бюджетування в Україні. Повно та всебічно проаналізовано основні детермінанти державного бюджетування в Україні, а саме: детінізацію економіки та бюджетних відносин, зовнішній державний фінансовий контроль і його роль у підвищенні ефективності державного бюджетування.

Розраховано на науковців, викладачів, студентів, державних службовців та широке коло читачів, які цікавляться актуальними проблемами державного бюджетування в Україні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Аграрне право
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки