28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Європейська та євроатлантична інтеграція PDF Друк e-mail

Європейська та євроатлантична інтеграція

Європейська та євроатлантична інтеграція: навчальний посібник / [О. В. Баула, Т. В. Божидарнік, Т. М. Вісина, Н. М. Галазюк, О. М. Зелінська, О. Я. Кравчук, П. Я. Кравчук, Л. В. Корольчук, О. М. Лютак, Т. Л. Никитюк, Л. В. Савош, О. А. Урбан] за заг. ред. О. М. Лютак. – Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016. – 376 с.

ISBN 978-966-289-103-4

У посібнику розглядаються історичне та геополітичне підґрунтя європейського та євроатлантичної інтеграції, особливості співробітництва України з Європейським Союзом та Організацією Північноатлантичного Договору. Проаналізовано реалізацію різних напрямів діяльності органів законодавчої та виконавчої влади ЄС, сучасні тенденції розвитку валютної системи та шляхи забезпечення стабільності нової світової фінансової архітектури, особливості реалізації євро інтеграційних можливостей та критерії вступу до ЄС. Особливу увагу зосереджено на концепції нової безпекової політики на європейському та євроатлантичному просторі.

Книга розрахована на науковців, керівників та спеціалістів управлінських структур, аспірантів, студентів навчальних закладів і стане в нагоді всім, хто цікавиться процесами європейської та євроатлантичної інтеграції.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Что любят клиенты
Фінанси, гроші та кредит
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки