16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Фінанси підприємств PDF Друк e-mail

Фінанси підприємств

Н. О. Власова, В. А. Міщенко, Т. В. П’ятак, Т. I. Кочетова, А. В. Котлярова

Фінанси підприємств: Підручник / за наук. ред. проф. Н. О. Власової – X.: Світ Книг, 2018. – 437 с.

ISBN 978-966-2678-54-3

У підручнику системно з урахуванням світового досвіду розглянуто теоретичні та практичні аспекти функціонування фінансів суб’єктів господарювання в умовах сучасного розвитку ринкових відносин. Визначено механізми формування, розподілу та ефективного використання фінансових ресурсів на рівні підприємств. Наведено конкретні методичні підходи щодо обгрунтування напрямів розвитку фінансової діяльності та нарощення фінансового потенціалу підприємств.

Підручник призначений для студентів вищих навчальних закладів з економічних спеціальностей й, в першу чергу, за галуззю знань «Управління та адміністрування». особливо спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування». Він розрахований на читачів із різним рівнем підготовки у галузі економіки та управління фінансами й буде корисним не лише студентам і викладачам вузів, але і практичним працівникам – керівникам, менеджерам, підприємцям.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
«Фэйс-контроль». Правила назначения встреч, ведения переговоров и заключения сделок с VIP клиентами
Эмоциональный интеллект в бизнесе
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки