28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Сучасний зарубіжний досвід громадського впливу на злочинність

Останні виставки
Останні новини
Сучасний зарубіжний досвід громадського впливу на злочинність PDF Друк e-mail

Сучасний зарубіжний досвід громадського впливу на злочинність

Колодяжний М. Г.

Сучасний зарубіжний досвід громадського впливу на злочинність : монографія / М. Г. Колодяжний ; за ред. В. В. Голіни. – Харків : Право, 2017. – 252 с.

ISBN 978-966-937-160-7

Монографія присвячена вивченню сучасного стану та основних форм громадського впливу на злочинність у низці країн світу. У роботі здійснюється спроба висвітлення розуміння громадськості як суб'єкта запобіжної діяльності передусім у розвинених західних державах. Автор досліджує нормативно-правові акти, що регламентують та визначають діяльність недержавних органів у сфері запобігання злочинності за кордоном. На підставі вивчення офіційної статистичної інформації органів кримінальної юстиції здійснюються певні висновки щодо стану й сучасних тенденцій злочинності у низці держав Північної та Південної Америки, Європи і Азії. Проводиться ґрунтовний науковий аналіз різних форм участі громадських організацій та окремих громадян у запобіганні й протидії злочинності у таких країнах, як: США, Велика Британія, ФРН, Франція, Італія, Російська Федерація, Республіка Беларусь, Республіка Казахстан, Бразилія, Колумбія, Мексика, Чилі, Перу, Гватемала, Аргентина, Японія, Ізраїль та ін. Наводяться показники ефективності окремих напрямів громадського впливу на злочинність. На підставі дослідження зарубіжного досвіду участі громадськості у запобіганні злочинності пропонується низка напрямів його упровадження у правотворчій та правозастосовній практиці в Україні.

Для працівників правоохоронних органів, учених, аспірантів, студентів юридичних вищих навчальних закладів та факультетів, а також широкого загалу читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Організація обліку у підприємствах сільськогосподарської галузі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки