28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Захист сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства

Останні виставки
Останні новини
Захист сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства PDF Друк e-mail

Захист сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства

Чурпіта Г. В.

Захист сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства : [моногр.]. – К.: Алерта, 2016. – 434 с.

ISBN 978-617-566-378-3

Монографія присвячена комплексному науковому дослідженню інституту захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства. Визначено теоретико-правові та методологічні засади захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства, простежено взаємозв'язок норм сімейного права та процесуальної форми непозовного цивільного судочинства. Висвітлено проблеми, що виникають у практиці застосування цивільного процесуального законодавства, яке регулює процесуальний порядок захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства, та висловлено власні погляди на шляхи їх розв'язання. Наведено приклади із судової практики, здійснено порівняльний аналіз окремих норм цивільного процесуального законодавства України з подібними нормами цивіль¬ного процесуального законодавства окремих країн СНД та Європи.

Для науковців, викладачів, студентів, аспірантів, практичних працівників та всіх, хто цікавиться проблемами захисту сімейних прав та інтересів у порядку непозовного цивільного судочинства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Драйв. Завести сотрудников и достичь выдающихся результатов
Право соціального забезпечення України
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки