29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Теорія та методологія формування фінансової звітності підприємств

Останні виставки
Останні новини
Теорія та методологія формування фінансової звітності підприємств PDF Друк e-mail

Теорія та методологія формування фінансової звітності підприємств

Озеран А. В.

Теорія та методологія формування фінансової звітності підприємств : монографія / А. В. Озеран. – К. : КНЕУ, 2015. – 471, [1] с.

ISBN 978-966-926-013-0

Методологія формування фінансової звітності, її теоретичні основи — це питання, які набули особливої актуальності у складних економічних умовах, коли важливість інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень важко переоцінити. У монографії розглянуто концептуальні основи формування фінансової звітності, проаналізовано сучасний стан вітчизняної системи фінансової звітності підприємств і визначено можливі напрями її удосконалення, спрямовані на підвищення її прозорості, інформативності та корисності в умовах глобалізації економічних відносин та змін ринкової кон'юнктури. Важливе місце у роботі посідають розробки, спрямовані на удосконалення нормативно-правової бази бухгалтерського обліку та фінансової звітності підприємств України.

Монографія призначена для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів, магістрантів і студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, яких цікавить проблематика формування фінансової звітності підприємств та її розвитку, а також практикуючих бухгалтерів, фінансових менеджерів, аудиторів і консультантів, що використовують звітну інформацію у своїй професійній діяльності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ПСИХОЛОГИЯ И ПЕДАГОГИКА
Публічна служба
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки