23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Міжнародне співробітництво у боротьбі з фінансовими правопорушеннями

Останні виставки
Останні новини
Міжнародне співробітництво у боротьбі з фінансовими правопорушеннями PDF Друк e-mail

Міжнародне співробітництво у боротьбі з фінансовими правопорушеннями

Оніщик Ю. В.

Міжнародне співробітництво у боротьбі з фінансовими правопорушеннями: навчальний посібник. – К: Алерта, 2016. – 422 с.

ISBN 978-617-566-357-8

Навчальний посібник дає необхідні знання міжнародного співробітництва у боротьбі з фінансовими правопорушеннями як навчальної дисципліни.

Послідовно розкриті сутність фінансового правопорушення як міжнародного явища, поняття та суб'єкти міжнародного співробітництва, форми міжнародного співробітництва, правові основи міжнародного співробітництва у боротьбі з фінансовими правопорушеннями, міждержавна взаємодія щодо інформаційно-адміністративних питань у податковій та митній сферах, особливості співробітництва компетентних органів України з такими міжнародними правоохоронними організаціями як Інтерпол та Європол. Значну увагу приділено таким формам міжнародного співробітництва під час кримінального провадження як міжнародна правова допомога при проведенні процесуальних дій, екстрадиція осіб та кримінальне провадження у порядку перейняття.

Розрахований на курсантів (студентів) вищих навчальних закладів, працівників органів Державної фіскальної служби України, осіб, які цікавляться питаннями міжнародного співробітництва у боротьбі з фінансовими правопорушеннями .

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Управління якістю
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки