20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Економіка і фінанси підприємства PDF Друк e-mail

Економіка і фінанси підприємства

Економіка і фінанси підприємства: підручник / Й. М. Петрович, Л. М. Прокопишин-Рашкевич. – Львів. 2017 . – 408 с.

ISBN 978-617-574-071-2 «Магнолія 2006»

Підручник підготовлений відповідно до вимог нормативної програми дисципліни «Економіка і фінанси підприємства». В ньому системно викладено теоретичні і прикладні питання економічної і фінансової діяльності підприємств в умовах ринкових трансформацій та жорсткої конкуренції.

Підручник складається з теоретичної та практичної частин, які органічно доповнюють одна одну. Особлива увага звертається на висвітлення концептуальних і проблемних питань діяльності підприємства, пов'язаних з ефективним використанням ресурсів в процесі його функціонування з метою досягнення позитивних фінансових результатів. Практична частина підручника включає питання для самоконтролю, тестові завдання, ситуаційні вправи, задачі, а також повністю відповідає структурі теоретичної частини, що дозволяє читачеві закріпити поданий у підручнику матеріал.

Призначений для студентів економічних спеціальностей, а також для студентів інших спеціальностей, які вивчають економічні дисципліни. Може бути корисним для поповнення знань спеціалістів і роботодавців, слухачів центрів перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників економічних і фінансових служб підприємств і організацій.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Технології маркетингових досліджень
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки