24 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Книжкова виставка до Всесвітнього тижня грошей
Останні виставки
Останні новини
Книжкова виставка до Всесвітнього тижня грошей PDF Друк e-mail
Понеділок, 22 березня 2021, 08:38

Книжкова виставка до Всесвітнього тижня грошей

Із 22 по 28 березня в ПУЕТ проходить Всесвітній тиждень грошей – Global Money Week. Це щорічна міжнародна інформаційна кампанія, що включає заходи на фінансову тематику для молоді. Основна мета Всесвітнього тижня грошей – привернути увагу до фінансової освіти й фінансової грамотності, надихнути молодь дізнатися більше про гроші: як заробляти та як управляти власними заощадженнями. Гасло Global Money Week – «Навчайся! Накопичуй! Заробляй!»

Велике значення в отриманні знань має саме книга. Тому співробітники бібліотеки долучилися до проведення цих заходів і в рамках проєкту було організовано розгорнуту книжкову виставку «Фінанси – наука для успішної діяльності в бізнесі». На виставці представлені наукові видання з основ фінансів, грошей і кредиту, банківської справи, міжнародних фінансів, оподаткування та ін. Вивчення цієї літератури дає змогу отримати знання у сфері фінансів, сприяє підвищенню фінансової обізнаності наших студентів. У майбутньому ці знання знадобляться для успішної діяльності в бізнесі.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати читальний зал бібліотеки й ознайомитися з представленими на книжковій виставці виданнями.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Социальная сеть: как основатель Facebook заработал $4 миллиарда и приобрел 500 миллионов друзей
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки